Receptie

Bij Brasserie de Meerpaal zijn er diverse mogelijkheden voor het organiseren van feesten & partijen. Voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Ook voor kinderen is er van alles mogelijk, ze kunnen spelen op het speelschip, de airtrampoline, de interactieve speelboog en als het weer het toelaat in de waterspeeltuin!

Hieronder zijn enkele mogelijkheden uitgewerkt voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsreceptie of verjaardag, maar ook een condoleance bijeenkomst bestaat tot de mogelijkheden. Wilt u reserveren of heeft u andere wensen? Neem dan contact op met Rosa via info@brasseriedemeerpaal.nl of 0118-563274. Uiteraard staan we u ook graag te woord in een persoonlijk gesprek zodat we alle details kunnen doornemen en u van goed advies kunnen voorzien. Graag maken we hiervoor een afspraak zodat we tijd voor u vrij kunnen maken.

Hapjes en drankjes:

Zoutjes op tafel (nootjes) €0,45 per persoon
Taartbuffet (appel-slagroom-chocolade-cupcakes) €3,50 per persoon
Portie gemixt €0,45 per persoon per ronde
Luxe hapjes met verschillende vis/vleeswaren/kaas €1,50 per persoon per ronde

Genuttigde dranken worden in rekening gebracht op basis van de gangbare prijzen. Bent u met meer dan 50 personen en kiest u ervoor alleen het basisassortiment dranken te schenken (koffie/thee/pils/fris/huiswijn) dan ronden wij de prijzen naar beneden af.

Bovenstaande opties bieden wij aan voor groepen vanaf 25 personen.