Lunch

Bij Brasserie de Meerpaal zijn er diverse mogelijkheden voor het organiseren van feesten & partijen. Voor zowel kleine als grotere gezelschappen zoals familiefeesten, personeelsuitjes, babyborrels, jubileums, verjaardagen of een bruiloft ben je bij ons op de juiste plek. Er zijn diverse arrangementen samen te stellen in combinatie met bijvoorbeeld een uitgeserveerd menu, buffet of barbecue. Ook voor kinderen is er van alles mogelijk, ze kunnen spelen op het speelschip, de airtrampoline, de interactieve speelboog en als het weer het toelaat in de waterspeeltuin!

Hieronder zijn verschillende arrangementen uitgewerkt. Wilt u reserveren of heeft u andere wensen? Neem dan contact op met Rosa via info@brasseriedemeerpaal.nl of 0118-563274. Uiteraard staan we u ook graag te woord in een persoonlijk gesprek zodat we alle details kunnen doornemen en u van goed advies kunnen voorzien. Graag maken we hiervoor een afspraak zodat we tijd voor u vrij kunnen maken.

Lunch optie 1.

Lunchbuffet €25,00 per persoon

– Keuze uit 2 soorten soep
– Couscoussalade
– Aardappelsalade
– Groene salade
– Stokbrood met kruidenboter en tapenade
– Broodjes kroket
– Sandwiches bruin/wit met assorti vis/vlees/vega

Lunch optie 2.

Uitgeserveerde lunch €17,50 per persoon

– Tomatensoep
– Broodjes kroket
– Assortiment broodjes bruin/wit met assorti vis/vlees/vega

Genuttigde dranken worden in rekening gebracht op basis van de gangbare prijzen. 

Bovenstaande opties bieden wij aan voor groepen vanaf 20 personen. Bent u met minder dan 20 personen, dan kunt u natuurlijk ook bij ons komen lunchen en een keuze maken uit de menukaart.