Skip to content

Zoutelande

Brasserie de Meerpaal

Eten

Eten bij de Meerpaal Houd u van culinair genieten? Maak dan kennis met de verschillende gerechten uit de keuken van brasserie de Meerpaal. Zo bestaat de kaart uit seizoensgebonden gerechten, die waar mogelijk, bereid worden met groente, fruit en kruiden
- Lees meer -

Feesten & partijen

Feesten en partijen Op dit moment is het niet mogelijk om feesten en partijen bij ons te vieren, in verband met het Covid-19 virus. Wel is het mogelijk om kinderfeestjes te vieren! Wij bieden voor kinderfeestjes geen specifiek arrangement aan.
- Lees meer -

Spelen

Spelen bij de Meerpaal Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen bij brasserie de Meerpaal. Zo kunnen de kinderen genieten op het grootste speelschip van Nederland of op ons waterspeelschip. Bent u geen gast van het vakantiepark? Ook dan bent
- Lees meer -

Brasserie de Meerpaal

Brasserie de Meerpaal is gelegen op vakantiepark de Meerpaal, direct gelegen aan de duinen van Zoutelande. Zo bevindt het restaurant zich op loopafstand van het strand en bos. U kunt hier culinair genieten terwijl de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Zo kunnen ze spelen op het grootste speelschip van Nederland, het waterspeelschip, de binnenspeeltuin of een van de vele andere speeltoestellen.

 

De keuken biedt u seizoensgebonden gerechten van goede kwaliteit vis en vlees. Maar u kunt hier ook genieten van een heerlijke borrel terwijl u geniet van de zon, want Zoutelande heeft tenslotte dé meeste zonuren van Nederland. 

  star rating  Wij eten hier zeer regelmatig. De gerechten zijn altijd heerlijk en tussendoor kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen of binnen in de speelkamer.

  avatar thumb LeoniekD
  10/04/2020

  star rating  De kinderen heerlijk gespeeld bij het droge en het natte schip.
  Heerlijk gegeten. Mooi opgemaakte borden lekkere smaak en kwaliteit vlees en vis.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Zou wel reserveren.… read more

  avatar thumb Stefan D
  7/24/2018

  star rating  Kwaliteit van het eten was zonder meer prima. De prijs was schappelijk. Leuk voor de kinderen met een speelhoekje. Heel vriendelijke bediening.

  avatar thumb edmarbta
  1/08/2020